ניתוח קטאקט כשיש בעיות רשתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

25/08/2019 | 13:27 | מאת: יעל

שלום צריכה לעבור ניתוח קטרטקט בשתי העיניים ויש לי הבזקים בשתי העיניים וקו שיובר הרופאים טוענים שזה גל שזז ואין מהלעשות לפני 20 שנה עברתי טיפול ב4 קרעים בעין שמאל עכשיו פוחגת שלא אדע מתי לרוץ לעזרה גורם לי לחרדות גם ככה בובלת מדכאון וחרדה מי צריך לנתח הקטרקט מומחה רשתית או שזה לאחשוב

כדאי לעבור ניתוח אצל רופא שיש לך אימון בו, גם אם הוא לא מומחה רשתית.. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה - 08-9760247 תיאום ניתוחים – 052-8100644 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים