נקודות זוהרות בעין בהריון

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

15/08/2019 | 20:22 | מאת: שירן

היי, אני שנה אחרי ניתוח לייזר בעיניים שעבר בהצלחה. אני בהריון חודש שמיני. קרה לי היום בפעם השנייה כשהייתי במקלחת שאני רואה מעין קווים קצרים מוארים זזים למשך כמה שניות ואז זה נעלם. האם זה יכול להיות מסוכן? האם זה הגיוני או לא? תודה רבה מראש.

1. לא נראה קשור לניתוח הלייזר או להריון 2. עשוי להעיד על עכירויו בזגוגית - זו צופעה נורמלית, וקרוב לודאי לא מחלה. ליתר ביטחון מומלץ להבדק אצל רופא עיניים -לא נשמע ל סיבה להלחץ.. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים: 08-9760247 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים