CSR בעין ימין כשבועיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

16/07/2019 | 14:06 | מאת: רביד

לפני כשבועיים נאמר לי שככל הנראה אני סובל מCSR בעין ימין והדבר אמור להשתפר לבד בתוך כ3-6 חודשים, מדובר בפעם הראשונה שזה קורה ולא בהתקף חוזר (שהבנתי שקיימים גם כאלה). מרגע הבשורה התחלתי לחקור ולקרוא ברשת על המחלה ודרכים לזרז החלמה\להקטין סיכוי להישנות שלה. כמה שאלות- 1. האם אימון שיריר העין בשיטות שונות יכול לעזור? 2. האם עבודה מול מסכים, צפיה בטלויזיה, פלאפון מזיקה ועלולה לעכב החלמה? 3. קראתי שאספירין במינון נמוך יכול לעזור, הבנתי שאין כרגע סימוכין חד משמעיים לאפקטיביות שלו, שאלתי היא האם האספירין יכול גם להזיק למצב? או שניתן לנסות ואולי לזרז החלמה ע"י השימוש? תודה רבה.

ב- CSR, או CSC, רב הנסתר על הנגלה. אין כיום טיפול יעיל, למעט המקרים בהם יש חשיפה לסטרואידים - או מתח משמעותי, ואז הימנעות מסטרואידים או שינוי באורח חיים עשוי לעזור.

27/08/2022 | 15:06 | מאת: שי

היי רביד, יש תשובות ? מידע נוסף מאז אשמח לדעת גם, החלמה ובריאות!

01/09/2022 | 23:29 | מאת: רביד

בינתיים המצב סטטי והאמת שדי התרגלתי...לא מפריע ביום יום ופחות נורא ממה שחשבתי...

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים