הוצאת שמן סיליקון מהעין ניתוח.

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

27/06/2019 | 12:31 | מאת: יוסי

לאחר הוצאת שמן הסיליקון מהעין ,רואה עיגול עם שוליםן שחורים. צף כלפי מרכז הראיה כשאני מוריד את הראש לקריאה. העיגול בקוטר של עדשת מגע עם שולים שחורים,אני מעולם לא השתמשתי בעדשות מגע. שאלה: מה זה,מישהוא יכול לעזור לי. גם הראיה לא חזרה כמו קודם,..

הראיה תלויה במספר גורמים. בעיקר - האם הרשתית חזרה לתפקד, או רק באופן חלקי. במקרים של הפרדות רשתית שמערבת את החלק המרכזי - למרות שהניתוח מצליח להחזיר את הרשתית למקומה - לא תמיד יש חזרה מלאה של הראיה.. בנווסף - האם יש קטרקט. לגבי הבועות - צריך לוודא שאין שארית של סיליקון בעין. גם זה קורה לפעמים.. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים: 08-9760247 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים