בעיות רשתית לללללללללללללללללתתתתתת

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

16/06/2019 | 09:17 | מאת: קלרה

שלום דר רציתי לדעת מתי לרוץ ךבדיקת רשתית כי כל הזמן יש לי הפרעות קוים הבזק פה ושם אם זה הגל זה אמור להספג או נשאר קבוע ואז זה מתח לדעת אם יש קרע או אין תודה

כדאי להבדק פעם אחת על ידי מומחה רשתית. בהמשך - ע"פ הנחיות הרופא הבודק. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים: 08-9760247 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים