התייעצות עם מומחה רשתית לקראת ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

28/04/2019 | 10:57 | מאת: אשי

מי יכול להסביר לי בשפה פשוטה את המשפט הבא : בעין ימין - סכיזיס שאינו מעקב את הפובאה . אעריך מאוד תשובה בלשון פשוטה . תודה מראש משה לב

סכיזיס זה מעין "התפצלות , של שכבות הרשתית. לרוב אינו מתקדם ואינו דורש טיפול. במידה ומתקדם או מסכן את מרכז הרשתית - מטפלים בלייזר, ולעיתים בניתוח. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) מרפאה ותיאום ניתוחים: 08-9760247 דוא"ל: [email protected] קביעת תור לייעוץ בירושלים: 3122*

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים