לאחר ניתוח ויטרקטומיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

06/04/2019 | 12:43 | מאת: דור

עברתי לפני ימים בודדים את הניתול בשל קרום על הרשתית שהתעבה עם השנים וגרם למשיכת העין וראיה כפולה בניתוח שמו לי גז לאחר יומיים שאני רוב הזמן שוכב עם הראש למטה כשישבתי יצא לי להבחין בנקודה שחורה (מעין זבוב שחור ) לסירגין האם זו תופעת לוואי ...(לא מצאתי שום דבר רשום יל זה ) סטטוס העין כרגע - רואה את הגל ולכן ראייה לא חזרה , שטף דם בעין אשמח לתשובה האם תופעת הזבוב הגיונית

הגיוני בהחלט.. חכה בסבלנות שהגז יספג, וקווה שהרשתית תשאר במקומה לאחר מכן..

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים