קווים עקומים ופרצופים שמנים אחרי ניתוח רשתית וקטרקט

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

13/02/2019 | 15:32 | מאת: א

שלום ד"ר עברתי ניתוח רשתית וקטרקט לפני כ4 חודשים ולאחר ספיגת הגז התחלתי לראות קווים עקומים ובתקופה האחרונה גם פרצופים שמנים וטליוויזיה רחבה יותר. בoct שעברתי ב20/12 לא היו ממצאים חריגים והרופא אמר לי שהכל בסדר בצילום ורשם הערה עין ימין המנותחת תבנית מיופית קונטור שמור מבנה נראה תקין וגם ראה שיש לי capture נוזלי בpciol ואני אמור לעבור ניתוח בחודש הבא לתיקון הcapture. האם הcapture אכן משפיע על הראיה ולמה שאני רואה קווים עקומים מעוותים ופנים שמנות או שזה רק תיקון חיצוני קוסמטי? אשמח לקבל ממך עוד ייעוץ ד"ר. תודה מראש וכל הכבוד על הפורום והתשובות המהירות והענייניות

13/02/2019 | 15:49 | מאת: א

הניתוח שעברתי היא היפרדות רשתית לייזר 360 עם גז שעבר רק אחרי חודשיים ושבוע

במידה ויש כליאה של נוזלים מאחרי העדשה שהןשתלה - הטיפול הוא על ידי לייזר, לא צריך ניתוח. זה טיפול קל ופשוט יחסית. עשוי לשפר את חדות הראיה... לעיתים לאחר היפרדות רשתית - למרות שהניתוח מצליח - הראיה לא חוזרת, או חוזרת בהדרגה. כך שסבלנות כרגע לא תזיק..

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים