בעיה ברשתית צלקת וקרום

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

20/12/2018 | 22:53 | מאת: דוד

שלום רב אני מספר שנים סובל מעין שמאל שהולך ומחמיר התחיל בכאב עין , מסביב לעין ,ראש והמשיך לראיה כפולה *ניסו להתאים פריזמה מה שלא הצליח כי הכפל ראיה סטיי ולא קבוע ולכן לא הצליחו הרגשה כל היום של כאב , יושב ,משיכה (כאילו מישהו מושך בכח את פנים העין ) הרגשה של שרירים עייפים ועייפות 3תפוסים ואפילו קצת סחרחורת בוצעו לאורך השנים כל הבדיקות האפשריות שהראו בעיקר 2 דברים 1.צלקת (כנראה מולדת ) (גם היה מישהו שקרא לזה המרטומה קומביינד ) 2.קרום על הרשתית עם קפלים וסמני משיכה האם יש םיתרון לנושא כי הסבל נוקאה והורס את שיגרת היום יום אודה לתשובה מהירה תודה מראש

קרום על הרשתית - ניתן לטיפול ניתוחי , אך לא קשור כלל לכאבים - ונראה כי זו הבעיה העיקרית אצלך. זו שאלה מורכבת, ואני לא חושב שיש לי הברקה ... בכל מקרה - כדאי להבדק על ידי מומחה רשתית - כדי לוודא כי אין צורך לנתח את הקליפה שעל הרשתית.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים