חרירים ברשתית דקה...

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

12/12/2018 | 19:32 | מאת: אסף

שלום, בן 17 ובבדיקה גילו שיש לי רשתית דקה מאוד וחרירים יחסית גדולים ברשתית. נאמר לי שישנו סיכוי שאצטרך טיפול הלחמה של הרשתית בלייזר? תוכל לפרט מהי הפרוצדורה ומה הטיפול כולל? תודה

במידה ויש חורים המהוים סיכון להפרשות רשתיתי - מקובל לטפל בלייזר. בעצם הלייזר יותר כוויות ברשתית סביב החורים, ובהמשך צלקת - שמתפקדת כמו ,הלחמה, - ומקטינה את הסיכון שחור יגרום להפרדות רשתית. בצעירים - במידה ולא מדובר בחורים גדולים, ואם אין גורמי סיכון נוספים - בהחלט הרבה פעמים מבצעים מעקב - ולא רצים לטפל בכל חור קטן... בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים