הפרעות בראייה ביום יום

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

07/08/2018 | 03:16 | מאת: דבורה

שלום. יש משהו שמפריע לי מאוד בראייה. כשאני מזיזה את העיניים אני רואה כל מיני קישקושים זאת אומרת קווים וכ'ו מה לעשות עם זה? זה מטשטש את הראייה לומרות המשקפיים שיש לי ו מפריע מאוד. מה זה יכול ליהיות ואיזה מומחה יכול לעזור בזה.

דרושה בדיקת עיניים כולל הרחבת אישונים. הייתי מתחיל אצל רופא רגיל בקופ"ח. או רופא מומחה רשתית - לא חובה.. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים