היפרדות רשתית טיסה ושהיה במקומות גבוהים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

17/07/2018 | 19:47 | מאת: רעות

שלום, אני מעוניינת לברר, עשיתי ניתוח היפרדות רשתית+גז בעין ימין לפני כעשר שנים, וגם למניעה טיפול לייזר בעין שמאל (ההיפרדות נוצרה עקב שכבה דקה עקב פגות כנראה). השאלה שלי היא האם אין סכנה לעיניים ולרשתית בשהייה במקום גבוה. אני טסה להודו ומעוניינת לטייל בצפון הודו ולשהות מס ימים בערים גבוהות כ3500 מ' מעל פני הים. השהיה דורשת הסתגלות ויש חשש למחלת גבהים. אני רוצה לשאול מבחינת לחץ עיני או אם יש איזשהו סיכון לרשתית ולעיניים בשל הניתוח שהיה לי, בשהייה במקומות גבוהים אלו? מעדיפה לדעת מראש ולא לקחת סיכון אם קיים כזה ולהיערך בהתאם. לצערי אין תור פנוי עד הטיסה ואיני יודעת למי לפנות לכן שואלת כאן, עברתי את הניתוח בשערי צדק בזמנו. כיום מצב העין והראייה תקינים לגמרי. תודה רבה מראש על התגובה.

אין כל מניעה - כמובן שיש לשמור על כללי הבטיחות כמו כל מטייל.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים