נקודות שחורות בעין שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

30/04/2018 | 19:08 | מאת: לזר ברנט

כבר כמה חודשים יש לי שתי נקודות בעין שמאל , הייתי אצל רופה עיניים , בדק ושלח אותי לעשות US , אין הפרדות או קרע ברשתית , ביקשתי שיטפל בנקודות השחורות , ענה שאני אחיה כך כל חיי. למרות שאני לא משלים עם המציאות הזאת ומחפש פתרון כדי להעלים את הנקודות השחורות . לכן אני מבקש את עזרתך. בכבוד רב לזר ברנט

עשוי להגרם מסיבות שונות, אחת מהן היא היפרדות זגוגית. במידה ואכן זו הסיבה - לרוב עם הזמן פחות מפריע. ומי שממש סובל - קיים טיפול ניתוחי מצויין. אולטרא סאונד כנראה בוצע מסיבה אחרת. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

02/05/2018 | 07:01 | מאת: לזר ברנט

אם כוונתך לניתוח החלפת הנוזל , אני עדיין לא שם . תודה רבה לזר ברנט

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים