גלוקומה מחלת ניוון רישתית

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

10/03/2018 | 19:18 | מאת: טליה

שלום, אבי בן 75 עבר לפני 3 חודשים ניתוח קטרט. סובל מגלוקומה. לצערי אין שיפור לאחר הניתוח. האם יש משהו נוסף שניתן לעשות? טיפול כלשהו שישפר לו את הראייה? אשמח לשמוע.

שאלה כללית מדי, כמובן שיש לבדוק - ולייעץ לפי ממצאי הבדיקה.. במידה והראיה ירודה בשל גלאוקומה מאד מתקדמת - לעיתים אין מה לעשות. אך לא נראה כחי זה המצב אצל אביך, שכן במקרים אלו לרוב מבצעי ניתוח משולב של קטרקט + טיפול בגלאוקומה, ולא רק קטרקט. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים