טיפול PRP לאמי הסוכרתית עם רטינופתיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

09/03/2018 | 11:07 | מאת: סוכרתית

שלום אמי בת 74 כמעט ואינה רואה בעין אחת אבחנהproliferative diabeteic retinopathy עברה טיפול PRP בעין ימין הרואה לאחר מס הזרקות של אוויסטין כרגע 5 ימים אחרי דרדור בראיה בעין הרואה האם זו תופעת לואי של הטיפול? האם זריקות אליה יכולות לעזור? הצעה אחרת..? תודה מראש

PRP הוא טיפול שנועד לנסות לשמר את העין - ולא לשפר את הראיה. במידה ובוצע כיאות - לא אמור לגרום לירידת ראיה. כדי לאבחן את הסיבה לירידה בראיה יש צורך להבדק על ידי רופא עינים, וכן לחזור על צילום ה- OCT של הרשתית. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים