פענוח של או סי טי חייב את תשובתך תודה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

09/06/2017 | 01:21 | מאת: ארז

שלום ד"ר, צרפתי oct 4 רופאים שהיתי אצלם, 2 אמרו שיש קרום שאצטרך בעתיד ויקטרומי, ו2 אמרו אין כלום הכל תקין, אציין שאני לאחר שנה וחצי של ויקטרומי + קטרקט משולב , אולי מימך תבוא הישועה מה באמת רואים בצילום :)

לצערי אני לא רואה את תמונות ה- OCT . כנראה לא ניתן דרך הפורום. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים