אחרי ניתוח עיניים- שתי שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

25/05/2017 | 14:59 | מאת: שושי

הי עשיתי ניתוח תיקון פזילה ארבע שרירים בשתי עיניים ב 16.5. ורשום בסיכום ביקור משהו שאני לא מבינה... אשמח לדעת מה זה "BLR רצסיה 8.0 ו BIO מיאקטומיה של 9 מ"מ". בנוסף, יש לי חוסר תחושה במצח כבר שלושה ימים. התקשרתי שלשום והאחות אמרה שזה סביר וצפוי לעבור תוך כמה שבועות. אתמול הייתי בביקורת והרופאה אמרה שהיא לא רואה סיבה שזה יקרה ולא ייחסה לזה חשיבות אבל זה באמת קורה... כאילו שמתי קרח או משחה מאלחשת על המצח. וזה כבר ארבעה ימים. יש דרך לעזור לי? תודה!

לצערי הבנתי בניתוחי פזילה אינה גדולה - שכן זה התחום הכי רחוק מרשתית.... בכל מקרה לגבי חוסר התחושה במצח - נראה ממש מוזר ולא תקין. במידה והניתוח בוצע בהרדמה מקומית - ייתכן שנפגע עצב בנותן תחושה לאיזור המצח. הייתי חוזר לרופא המנתח ומתייעץ אתו.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים