יש לי צילומי עיניים בבית כבר שבועיים ונראה לי

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

08/03/2017 | 18:48 | מאת: לוברבום גולדא פריידא

יש לי כבר שבועיים צילומי עיניים בבית שעוד לא ראו את זה אם אתם יכולים לקבל אותי או בהדסה או בשערי צדק......... מחכה לתשובה......

מקבל בירושלים במרפאת ייעוץ- בניין שערי העיר, ימי חמישי. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים