היפרדות רשתית החלמה 1

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

02/03/2017 | 12:14 | מאת: סיון 215

שלום רב האם לאחר חודשיים לאחר ניחוח חיגור.. העין שלי נראית בהרבה יוצר טוב ופחות כאבים העניין הוא שלפעמים עדין אני רואה כמו נקודה/ חוט כזה באוויר לא רציף לפעמיים. האם זה ייתכן? אי שזה מסוכן? לפני חודש ערכתי צילום שבו נאמר לי כי עדין יד היפרדות לתשובתך אודה

ראיית ה,חוטים, מה שמכונה בשפה מקצועית FLOATERS בהחלט אפשרית, ואינה סימן כלשהו לבעיה. נוכחות נוזלים מתחת לפוביאה המודגמים בצילום ה-oct מחייבת מעקב. בד"ע נספג עם הזמן - ובמידה ולא יש צורך בטיפול.

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים