יש לי תור לרופא עיניים בהדסה עין כרםל צילומים

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

30/01/2017 | 19:07 | מאת: קרישבסקי (לוברבום) גולדא

האם יש אפשרות לקבל שר"פ להתיייעצות רפואית כשאני עדיין לא זכאית ואני חייבת את זה דחוף לרופא עיניים...

במידה ויש לך מידע - תוכלי לפרט, ואשתדל לעזור. אם תרצי להבדק על ידי - - ניתן לתאם בדיקה לפי הפרטים המצורפים. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים