תוצאות של בדיקת OCT:

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

15/01/2017 | 01:38 | מאת: דניאל

להלן תוצאות בדיקת OCT שעשיתי. רושם של עיבוי קל של הרשתית הפרי מקולרית. חשד למוקדים היפר - רפלקטיביים פזורים בשכבות הרשתית הפנימיות נזאלית למקולה עם מספר מוקדי הידרציה בשולי הפוביאה. עובי הרשתית המקולרית מגיע ל-295 מיקרון. מה זה אומר בשפה פשוטה? האם המקרה חמור?

במידה ומדובר בבצקת על רקע סכרת או חסימת וריד - בהחלט ייתכן שיש צורך בטיפול. כמובן שיש להבדק ולראות את כל התמונה - ולא רק תשובת ה- OCT... בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) קביעת תור לייעוץ: 3122* (ירושלים) מרפאה: 08-9760247 (מודיעין עילית)) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים