היפרדות רשתית חוזרת והמון לאטיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

12/01/2017 | 15:31 | מאת: יהונתן

היי שמי יהונתן אמינוב ואני בחור בן 20 (חייל) אני סובל מהיפרדות רישתית החוזרת על עצמה שוב ושוב... יש לי רישתית מאד מאד דקה המון המון לטיס וחורים... ברצוני לדעת האם יש איזה משהו שאפשר לעשות עם זה עם זה תרגילים לעניים או לאכול ולשתות משהו מסיים בכדי לחזק את הרשתית ולדעת גם מה הדברים שאסור לי לעשות עם זה מבחינה פיזית או שתית אלכוהול וכו.. אשמח לקבל תשובה תודה מראש

לא נראה לי שאכן יש לך היפרדות רשתית - שכן מצב זה דורש ניתוח מיידי. אולי יש לך עכירויות בזגוגית? בכל מקרה כדאי להיות במעקב מסודר ולהתייעץ עם מומחה לרשתית. בברכה - ד"ר הלל גרייפנר מומחה לניתוחי רשתית - זגוגית וקטרקט (vitreo-retinal & cataract surgery) ייעוץ ומרפאה - 3122* (פרטי + קופות חולים) דוא"ל: [email protected] תיאום ניתוחים - 052-8109680

15/01/2017 | 15:45 | מאת: יהונתן

עברתי כבר שני ניתוחים אחת עם בועת גז והשני ויטרקטומיה ושאלתי שוב היא האם מאמץ כמו חדר כושר יכול לגרום לעוד קרעים ברישתית ולאחר מכאן להיפרדות או שתית אלכוהול האם זה מפריע גם לרשתית .. והאם בכלל ניתן לחזק את הרישתית עי משהו מסויים אוכל שתיה או ויטמין מסויים ...

09/04/2018 | 17:12 | מאת: פנש מרים

יש לי ניוון רשתית ועשיתי 4 זריקות ופתאם נהיה לי קרע ברשתית ,עשיתי ניתוח לחיבור רשתית עם גז ו ונוצרה צלקת. נעשה ניתוח נוסף עם סליקון ולאחר ארבע חודשים הורידו הסליקון +זריקה. הזריקות נדחקו הצידה בגלל ההפרדות. מה הנזק כתוצאה מאי הזרקה? והאם בסוף אני אהיה עוורת?

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים