מחזור ראשון לאחר לידה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

09/02/2019 | 18:45 | מאת: רותם

שלום רב, ילדתי ב17.11 לידה רגילה, ללא הנקה חייבת לציין שרק אתמול קיבלתי את המחזור הראשון בעזרת כדורים בשם דופסטון. הרופא המליץ לי לקחת 2 כדורים במשך 14 יום בכדי שהמחזור יופיע. לאחר 10 ימים בזמן נטילת הטיפול קיבלתי מחזור מאוד קשה, דימום מאסיבי, כאבי בטן חזקים שמאוד מזכיר צירים. לקחתי אקמול פוקס ושום טיפול לא עוזר.. האם זה טבעי? המחזור הראשון לאחר לידה אמור להיות כואב ומאסיבי? אשמח לתשובה,

09/02/2019 | 18:50 | מאת: רותם

בבדיקת רופא נשים, התגלה סיצטות קטנות וריבוי של נוזל ששכחתי את שמו..לפימה שהבנתי הרופא אמר לי שעדיין הגוף מדמה הריון...בגלל הנוזל.

שלום לך מה השאלה?

14/02/2019 | 14:52 | מאת: רותם

שלום רב, ילדתי ב17.11 לידה רגילה, ללא הנקה חייבת לציין שרק אתמול קיבלתי את המחזור הראשון בעזרת כדורים בשם דופסטון. הרופא המליץ לי לקחת 2 כדורים במשך 14 יום בכדי שהמחזור יופיע. לאחר 10 ימים בזמן נטילת הטיפול קיבלתי מחזור מאוד קשה, דימום מאסיבי, כאבי בטן חזקים שמאוד מזכיר צירים. לקחתי אקמול פוקס ושום טיפול לא עוזר.. האם זה טבעי? המחזור הראשון לאחר לידה אמור להיות כואב ומאסיבי? אשמח

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה