חדרה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

19/09/2013 | 11:30 | מאת: גדי

שלום אני בן 31 1.80 שוקל 80 יש לי הרגשה של כאב חלש בקצה הפין כיומיים, אני הלכתי לשירותים כ 6 פעמים בלילה אחרון, יש הרגשה אחרי כ30 דקות אחרי מתן שתן שיש שארית ובא לי עוד. יש צריבה במתן שתן(אציין ששמתי לב שיש לי צריבה כבר המון שנים) אני ואישתי מנסים כבר שנתיים להכנס להריון ללא הצלחה(בדיקת זרע תקינה וגם אצלה כביכול הכל תקין) לפני כשנה אורולוג אמר שיש לי פרוסטטה קצת מוגדלת. מה דעתך? האם יכול להיות קשר בין זה להריון? ומה עלי לעשות בקשר לכאבים וצריבה. תודה

04/10/2013 | 18:17 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום גדי, חשוב שתלך להיבדק ע"י רופא ותבצע בדיקת שתן לכללית ותרבית. כל עוד ספירת הזרע תקינה סביר להניח שאין בעיה אמיתית בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים