פספוסים מרובים ילדה בת 9

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

30/08/2020 | 08:34 | מאת: לבנת

בוקר טוב, ילדה בת 9 מקבלת מינרין מגיל 4 בערך, בהתחלה כדור שלם היום חצי כדור. עד היום עם המינרין מפספסת לעיתים במיטה. ללא הכדור מפספסת באופן קבוע. ברקע מום לבבי עברה 2 ניתוחי לב עד גיל שבועיים וקיבלה פוסיד. בגיל חודש בערך הרופאים הפסיקו את הפוסיד. (קיבלה פוסיד להורדת בצקות שנגרמו מפרוסטין שקיבלה ללב) בנוסף, טופלנו במרפאה של ד"ר קושניר לטיפול בבריחת שתן בלילה עם הזמזם לא עזר בכלל כי היא לא מתעוררת מהצפצוף. בעיות ידועות (לא יודעת אם זה קשור) נוזלים באוזניים ושקד שלישי צריכה לעבור ניתוח בנובמבר.. אף פעם לא בדקנו לעומק את עניין הכליות והשלפוחית. אשמח לשמוע תובנות בעניין או פשוט לחכות שזה יעבור...? תודה, לבנת

שלום רב ישנם הרבה מטפלים בילדה כולל בבעיה שאת מציגה של הרטבה לילית. לכן לא הגיוני שאתן יעוץ פרטני. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים