תפקוד כליה ירוד בעקבות הקפלוקס

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

30/10/2019 | 17:04 | מאת: שירן

היי אני אמא לילד בן 3 שעבר כבר שני ניתוחים הזרקת דפלוקס לצערי שני הניתוחים לא צלחו בהצלחתה היה רפלוקס דרגה 4 בתפקוד כליה 36 לאחר הניתוח הרפלוקס ירד ל2 לאחר הניתוח השני הרפלוקס ירד לדרגה 1 אך לצערי תפקוד הכליה ירד ל21 .אנחנו חצי שנה אחרי הניתוח . היינו מטופלים בברזילי באכזבה גדולה הרופא ניפטר רופא מעולה . וכרגע אינני יודעת מה לעשות איך להמשיך טיפול ואך להציל את הכליה ןאך הרפלוקס יעלם . חשוב לי לציין שהרפלוקס בצד אחד. אשמח אם תכוון אותי מה לעשות אם אצטרך לעשות לילד ניתוח פתוח .

שלום רב, רפלוקס בדרגה 1 אינו מצריך טיפול ובודאי לא ניתוח פתוח. אם ישנם זיהומים זה סיפור אחר. אתם צריכים להיות במעקב של נפרולוג לילדים ואורולוג לילדים. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים