אדמומיות ובריחת פיפי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

30/09/2018 | 09:28 | מאת: שרית

שלום, בן שלי בן 7 עוד מעט, יש לו לפעמים אדמומיות באיבר המין בקפל העור יש לו לפעמים גם בריחת פיפי בלילה וביום כשהוא עושה פיפי יש לו מתן פיפי קצר יחסית לילדים אחרים. לא יודעת אם קשור יש לו התלכלכות קקי במכנסיים לפעמים. היינו אצל פסיכולוגים אמרו לבדוק קודם שזה לא פיזיולוגי אולי לא עשו ברית מילה טוב? האם אני לא צריכה לדאוג והכול בסדר?

שלום רב מדע ממושך של שתן עם העור כול לגרום לתופעה אם יש הרטבות ראוי לבדוק מה הסיבה בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים