בלחץ- E COLI בשתן לבת שלי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

25/08/2018 | 13:53 | מאת: נטלי

שלום רב לך ברשותך אני בלחץ...הבת שלי בת 7 שנים, צמח לה אי- קולי בשתן, ברשותך מס שאלות: 1. הרופא משפחה רשם לה בהתאם לרגישות מאקליבן6 סיסי ביום* 2 ביום למשך 10 ימים-היא שוקלת 18 קג...זה מתאים???? 2. נאני נותנת לה את המקליבן(אוגמנטין) כפי שהרופא משפחה נתן לה...היום יום שבת ועדיין אין שינוי...יש לה תכיפות במתן שתן כל כמה דק הולכת ונותנת כמה טיפות של שתן...אחרי 5 מנות של אוגמנטין לא הייתי אמורה לראות שיפור????? האם לחזור לרופא ביום ראשון ולשאול על החלפת אנטיביוטיקה???? 3.האם הדלקת יכולה להיגרם מתולעים שהיו לה ונדדו לה לכיוון הווגינה והפות?כי שם הסיפור התחיל ואז התלוננה ששורף לה הפיפי 34.האם יש צורך בבירור הדלקת?הכוונה לאולטרסאונד כליות ותפקודי כליות? תודה רבה בלחץ אנוכי בכבוד רב נטלי

שלום רב תואילו לחזור לרופא המטפל עם כל רשימת השאלות. תשאלו אם התקבלה תשובת תרבית והאם האנטיביוטיקה מתאימה בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים