תרופה לדחיפות מרובה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

19/08/2018 | 20:37 | מאת: הלל

שלום רב, הבן של בן 6.6 ילד עם צרכים מיוחדים ועיכוב התפתחותי משמעותי. נולד עם כליות קטנות.נמצא כבר שנה וחצי בתהליך גמילה מטיטולים. התהליך מאוד קשה כי הוא עושה המון פיפי.. טווחים של 10-30 דקות. עשינו מעקב גם באורולוגיה.. כי נולד עם רפלוקס דרגה 3-4. לאחרונה עבר ציסטוגרפיה והרופא אמר שמבחינה פיזיולוגית הוא יוכל להיגמל מהטיטול. אבל, התכיפות מאוד קשה...וגם ילד רגיל לא היה שורד. פרופסור אחדהמליץ לנו על כדור novitropan.. 2.5 שלוש פעמים ביום. מה דעתך??

שלום רב אכן זאת התרופה המומלצת בברכה פרופ' לבנה

21/08/2018 | 21:42 | מאת: הלל

תודה רבה על המענה ! שאלות לגבי התרופה ברשותך🙏 1. האם התרופה לא מזיקה לכליות? נולד עם כליות קטנות. 2. תוך כמה זמן נראה את האפקט של התרופה? הרופא המליץ 3 פעמים ביום..כפול 2.5 ממ. האם אפשר פעמיים ביום? המון תודה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים