התנגדות לטיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

24/06/2017 | 22:55 | מאת: חורשה

הבת שלי בת 12.5 מטופלת בכדורים בגלל דיכאון. מה עושים כשהיא מתנגדת בכל תוקף לקחת את הכדור?

שלום חורשה, אם ביתך שרויה במצב דכאוני, אני מניחה שישנם קשיים נוספים ורבים שאתם כמשפחה נאלצים להתמודד איתם ומולם, לא רק סירובה לקחת את הטיפול התרופתי. אני ממליצה בחום על הדרכת הורים עבורכם עם פסיכולוג/ית קלינית. אני מאמינה שזה דבר שיוכל לתמוך בכם להמשיך להיות הורים אחראיים וסמכותיים מולה, שמצליחים לשמור עליה ולטפל בה בכל מצב. כל טוב, ירדן פרידון ברשף פסיכולוגיה קלינית וייעוץ מבוגרים וילדים 0523873044

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים