שלשולים והתקשות

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

10/11/2013 | 12:17 | מאת: חן

שלשולים כמו מים מ4 בבוקר ובנוסף כאבים בגב תחתון עם קצת בטן תחתונה ובזמן הכאב התקשות של הבטן.... כל כמה דקות אבל לא סדיר... שבוע 37 2... מזה אומר?

שלום רב, התקשות הבטן וכאב בגב תחתון - קרוב לוודאי שאת חשה צירים, לא יכולה להגיד לך האם מדובר בצירי לידה או לא. את יכולה לגשת למרכז לבריאות האישה או למיון מיילדותי לצורך ביצוע ניטור עוברי ובדיקה וגינאלית. הרבה פעמים, צירים ובעיקר צירים של לידה מלווים בשלשולים, כמו כן, יכול להיות ונדבקת בוירוס בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה