תחילת לידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

29/05/2013 | 23:29 | מאת: רחלי

אני בתחילת שבוע 38 עם סכרת הריון. בלידה הקודמת (והראשונה לי) לא היו לי צירים כלל גם לא לאחר נסיונות מגוונים של שיאצו, דיקור, פיטוצין בכמויות גדולות, בלון ושמן קיק, ובסוף ילדתי בשבוע 42 אחרי פקיעה + פיטוצין. הפעם לא נעבור שבוע 40- אבל אני עדיין חוששת שלא יגיעו צירים טבעיים. דוקא בשבוע שעבר היו לי בריקסטונים שמעולם לא חוויתי אבל נעלמו כלא היו. המלצות? אני ממש לא רוצה להגיע לניתוח מה שיכול לקרות אם יפקעו אותי מוקדם מידי וזה לא יקדם לידה. המלצות?!

שלום רב אילו הייתה לי התשובה על שאלתך הייתי זוכה בפרס נובל. כל השיטות שמנית הן עדיין בתוקף, ברור שזה לא יעבוד, אם הגוף עדיין לא מוכן ללידה. אוכל להוסיף רק קיום יחסי מין ציינת שיש לך סוכרת, כך שיכול להיות שיציעו לך זירוז בשבועות הקרובים ואת ממש לא חייבת להגיע לניתוח. יתאימו את סוג הזירוז בהתאם לנתוני הפתיחה. חוץ מזה , לידה שניה לרוב יותר קלה שיהיה בהצלחה, אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה