צירים כל 5 דקות לאחר שחרור הפקק הרירי שמלווים בכאב

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

03/10/2012 | 06:55 | מאת: deko

שלום למיילדות , אישתי בשבוע 37 + 4 הייתה מאושפזת להשגחה עקב צירים מדומים , ושוחררה אתמול בבוקר אתמול בערב השתחרר לה הפקק הרירי, וכרגע עם כאבים כל 5 דקות האם לגשת לבי''ח למוניטור ? או שאלו שוב צירים מדומים תודה.

שלום רב, אין שום דרך לדעת האם מדובר בצירי לידה או צירים מדומים ,בשלב זה. אם היא מרגישה את הצירים חזקים יותר מקודם, אם הם סדירים יותר ובכלל ,כדאי לגשת לבית חולים לביצוע ניטור עוברי ובדיקה נרתיקית, אם תהיה אותה פתיחה , תוכלו להשתחרר הביתה, לא חייבים להתאשפז. בהצלחה ולידה קלה, אירה

03/10/2012 | 15:22 | מאת: deko

שלום אירה, תודה רבה על התגובה המהירה בסוף הלכנו לבי"ח וכנראה יש גם הפרשה ( חשש לדליפת מיי שפיר )

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה