לידה עם בקע טבורי

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

08/07/2012 | 11:59 | מאת: מורן

שלום רב, שמי מורן ואני בת 26 עם הריון שני. את לידתי הראשונה התחלתי בלידה רגילה לאחר קבלת פיטוצין, המשכתי כלידת וואקום (כ-5 ניסיונות) ולבסוף בשל חוסר התקדמות הוכנסתי לניתוח קיסרי. בדף השיחרור רשם הרופא שאוכל ללדת בלידה הבאה לידה ואגינלית. כרגע אני בהריון שני בשבוע 36. בחודש שני גילו לי בקע טבורי וכרגע אני בשמירת הריון. שאלתי היא האם אוכל לנסות ללדת בלידה רגילה או שאני צריכה לקבוע תור לניתוח מראש בגלל הבקע? (שמעתי שאסור להתאמץ וללחוץ...) תודה מראש, מורן.

שלום רב, על מנת להחליט האם את יכולה לנסות ללדת בלידה נרתיקית עליך להתיעץ עם רופא כירורג, שיחליט לפבי חומרת הבקע, ועם רופא הנשים שלך.יש נשים שיולדות עם בקע ללא שום בעיה,אך שוב אדגיש, כי חשוב שתתיעצי עם המומחים לפני הלידה. בהצלחה,אירה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה