בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

01/01/2011 | 23:54 | מאת: עדי

אירה שלום, בהמשך ךתשובה שלך לגבי היון נוסף אחריי ניתוח קייסרי. כן הייתי רוצה לנסות לידה וגינאלית למרות שהיכף הראש של הילדה שלי בלידה היה 33 ומשקלה 2.800 שנמאר לי שזה קטן ואם אותה לא הצלחתי להוציא וגינאלי אז הסיכוי הוא די קלוש ללדת שוב וגינאלי.מה את אך ורק מהידע המקצועי שלךיכולה להמליצ לי: 1.אם אני אלד קייסירי ב99% להמתין שנה או שאפשר קודם כי לא יהיו לי צירים? 2.את חושבת שיש מקום לאופתימיות ואני אוכל ללדת לידה רגילה? 3. אם אקח עכשיו 4 חודשים אחרי הלידה חומצה פולית זה יכול לעזור לי? 4. ילדתי בהלל יפה בדו"ח שקיבלתי על הלידה לא רשום במפוש מה הסיבה לקיסרי(כתוב:עקב חוסר התקדמות בלידה) וגם אין הסבר איזה חתך נעשה לי איך אפשר להשיג פרטים אלה?

שלום רב, לצערי, על אף הנסיון שיש לי, אין לי אפשרות להגיד לך איך תהיה הלידה ההבאה שלך והאם נסיון ללידה נרתיקית יצליח.אך אני ראיתי נשים שכן הצליחו, כי לפעמים אחד הסיבות לחוסר התקדמות , למשל,זה התבססות לא טובה של ראש התינוק, שזה יכול להיות תקין בלידה הבאה, אך נכון הדבר,שסיכויי ההצלחה הם לא גבוהים מאוד. לגבי פרק הזמן,זוהי החלטה שלך בלבד, תוך הקשבה לגופך. סוג החתך ניתן לברר בבית חולים, בספרי לידה, אם הלידה לא הייתה לא מזמן או בארכיון. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה