שאלה דחופהההה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

26/03/2009 | 09:05 | מאת: מוריאל

שלום לכם אני בחורה בת 25 שנימצאת בשבוע 38+2 אני סובלת מוגניסמוס ולא מוסוגלת אפילו שנוגעים בי באזור הרחם אני אמורה ללדת באיכלוב ויש לי תור לניתוח קיסרי לשבוע 39 יש לי 2 שאלות ממש חשובות אם מתחילים לי צירים לפני התאריך מה אני עושה ??יעשו לי בכל זאת קיסרי?? האם יש סיכון לי ולעובר אם אני יבקש הרדמה כללית ולא פידורלית ?והאם ידוע לכם אם באיכלוב אני יכולה לבקש הרדמה כללית בכלל?

שלום מוריאל, קודם כל, אם יתחילו לך צירים , את צריכה לפנות לבית חולים ואם יהיו סימני לידה ואת עדיין תרצי ניתוח קיסרי , אז יעשו לך, אם כי, אם אין סיבה אחרת , בנוסף לוואגיניזמוס , את יכולה לנסות ללדת בלידה נרתיקית עם הרדמה אפידוראלית שתעזור לך להתמודד עם הקושי של הבדיקות. דבר שני, עדיף לעשות את הניתוח בהרדמה חלקית (ספינאלית), כי ההתאוששות מהניתוח יותר מהירה ואת תוכלי לראות את התינוק מיד לאחר לידתו. לא ידוע לי לגבי הנוהלים של בי"ח איכילוב בנוגע לצורת ההרדמה בניתוחים מוזמנים, לגבי זה את צריכה לשוחח עם הרופאים שם טרם הניתוח. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה