מפחדת מהלידה

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

04/01/2009 | 16:21 | מאת: פזית

הלידה הראשונה שלי הייתה קשה מאוד - כמעט 30 שעות צירים והתקדמות איטית ביותר שנגמרה בניתוח קיסרי. כעת אני בהריון השני שלי - שבוע 22. האם בגלל שהלידה הראושנ הארכה זמן כה רב, מן הצפוי שגם זו תהיה כך? וגם מה הסיכוי שאוכל ללדת בלידה רגילה ולא קיסרית. אני ממש חוששת מהלידה הזו.

06/01/2009 | 14:02 | מאת: אורלי בסיס

פזית שלום, אני רוצה להזכיר לך שכל לידה היא אחרת, באופן עקרוני יש לך סיכוי טו ב ללדת לידה רגילה , על מנת להיות מדויקים יותר כשתהיי קרובה למועד הלידה נוכל ליעץ לך וזאת לאחר שנבדוק את כל הפרטים שהובילו לניתוח הקודם, נבדוק הערכת משקל של העובר הנוכחי ואז נשקול ביחד את אופן היילוד הטוב עבורך. בהצלחה. אורלי

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה