היריון

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

29/06/2010 | 14:07 | מאת: טל

שלום, אני בשבוע 36+ ועד היום לא היתה לי בריחת שתן... התחתונים תמיד יבשים. מה שכן מאז ההתחלה יש לי המון הפרשות סמיכות (צהוב וירקרק). היום הסתובבתי והייתי בשירותים ולאחר 20 דק' הרגשתי שאני רטובה! כל התחתון שלי מקדימה היה רטוב ושניגבתי היתה על הניר המון הפרשה צהובה. אחרי 20 דק' שוב התחתון מעט רטוב. יכול להיות טפטוף מי שפיר עם הפרשות ? או הפרשות סמיכות וגם נוזליות? בריחת שתן? אתמול הייתי במוניטור ולא היו צירים, בדיקת US תקינה. תודה!

שלום רב, בהחלט, בשלב זה של ההריון, התופעה שאת מתארת יכולה להיות גם בריחת שתן, גם הפרשה פטרייתית וגם ירידת מים.על מנת לדעת מה בדיוק קורה, עלייך לגשת לרופא מטפל שלך או למיון חדר לידה. בהצלחה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה