עד מתי לחכות?

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

03/05/2010 | 11:16 | מאת: מ

אני שבוע 40 ולא רואה לידה בקרוב. מתי יש לפנות לבית חולים לעשות מוניטור? ובכלל כשאני מגיעה לבית חולים מה עלי לומר ואיזה בדיקות הם עושים? או שהאם כדאי לפנות קודם לקופ"ח בבריאות האישה? להמתין לסוף שבוע 40 או לפנות כבר?

שלום רב, החל משבוע 40, יש צורך בביצוע מעקב הריון כל 3 ימים, נהוג לבצעו במסגרת בית חולים. את יכולה להביא הפניה מרופא נשים או לגשת ישירות למיון חדר לידה לצורך ביקורת.במסגרת הפנייה, יבוצע ניטור עוברי, בדיקת לחץ דם, בדיקת שתן, בדיקה וגינאלית ואולטרא- סאונד.בדיקות נוספות יבוצעו לפי הצורך. בהצלחה

03/05/2010 | 21:58 | מאת: מ

.

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה