לידה רגילה לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  מיילדות והכנה ללידה

23/06/2018 | 08:24 | מאת: נעמי

שלום אני מעל גיל 45 ולפני 5 שנים עברתי ניתוח קיסרי עקב מצג עכוז. כיום אני בהיריון בחודש שביעי ורציתי לשאול אם תהיה לי אפשרות לבחור ללדת בלידה רגילה הפעם ?ולא בניתוח קיסרי והאם זה מומלץ?

שלום לך בהיעדר קונטרא אינדיקציות נוספות , כמובן אם אנחנו מדברים על הריון תקין, ללא גורמי סיכון, בהחלט תהיה לך אופציה לבחור בנסיון ללדת בלידה וגינאלית. את כמובן תקבלי הסבר ותצטרכי לחתום על כך שאת מודעת היטב לסיכונים וסיבוכים הכרוכים בתהליך, כאשר החשש העיקרי- קרע ברחם, אשר יכול לסכן אותך ואת עוברך. כמו כן, בחדר לידה תהיי מנוטרת בקפדנות רבה יותר. אך אין זאת אגדה והדבר בהחלט אפשרי. שיהיה המון בהצלחה ולידה קלה

מנהלי פורום מיילדות והכנה ללידה