AGE חריפה???????????????????????????????????

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/10/2016 | 16:38 | מאת: מאור

במכתב שחרור מאשפוז כתוב לי משהו שלא ברור אשמח לפרוש והסבר. ''נער בן 17 ברקע סובל מדלקת פרקים לא מאוזנת וכמו כן גם גסטריטיס חריפה +HP-חיובי. כעט פנה אלינו בשל כאבים בטן עיומים+שילשולים ימיים וחום גבוהה במהלך אשפוז טיפל טיפול סימפטומטי ונוזלים בתוכנית של כל 8שעות ל8 שעות ניראה שיפור בהתרשמותנו AGE חריף'' מה זה AGE החריף הזה??

22/10/2016 | 17:08 | מאת: ד"ר רוית רייטר

AGE הינם ראשי תיבות של גסטרואנטריטיס חריפה (אקוטית/חדה) שזה אומר דלקת של מערכת העיכול שהינה לרוב משנית לזיהום ויראלי (וירוסים)

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)