גילו לי גידול נוסף לאחר הסרת הגידול הראשון .

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/12/2011 | 19:26 | מאת: עידן

שלום רב! לפני שבועיים עברתי ניתוח להסרת גידול שפיר( לטענת הרופאים)בגב.שלטענתם הניתוח הצליח. לאחר מספר ימיים של כאבים חזרתי לבית החולים בשל כאבים נוראיים שהרגשתי לאחר בדיקות (צילום סיטי ואמ אר אי) הודיעו לי שהגידול התפשט בגב ושאני אמור לעבור ניתוח נוסף להסרת הגידול, השאלה שלי שאיך זה יתכן שגידול שפיר מתפשט??! ואיך זה אפשרי שמיום הצילומיים הראשונים שבהם זיהו לי את הגידול הראשון שזה היה בחודש האחרון התפתח לי בפחות מחודש גידול גדול פי 3 מהגידול הראשון והרופאים לא הבחינו בו

21/12/2011 | 10:51 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

לצערי שאלתך אינה במסגרת שאני מסוגלת לענות עליה באינטרנט. יש להוועץ בנוירוכירורג

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)