דחוף!!!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

26/08/2011 | 22:35 | מאת: בר

שלום רב, החודש איחר לי המחזור במספר ימים במקום להגיע ביום ה- 31 29הוא הגיע ביום ה- 34. לאורך כל החודש הרגשתי דקירות בבטן בצדדים. אתמול הגיע המחזור /דימום מסיבי יחסית והיום התחילו לי כאבי בטן תחתונה איומים אשר מלווים בכאבי גב תחתון בצורה מוזגמת לכאבי מחזור ואני לא עומדת בהם. בשעות האחרונות הכאבים העזים נרגעו. רציתי לדעת האם יש סיכוי שיש לי הריון חוץ רחמי אני בתהליכי כניסה להיריון ובדיקת ההריון מלפני מס' ימים הייתה שלילית. מה לעשות מעכשיו??

27/08/2011 | 23:19 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

בדיקת הריון שלילית בד"כ שוללת את האפשרות של הריון מחוץ לרחם. ממליצה לחזור על בדיקת ההריון ולהבדק ע"י גניקולוג במידה ואת חשה חולשה כללית או חוורון כאבי בטן השונים מכאבי מחזור יש לפנות מיד למיון.

28/08/2011 | 17:25 | מאת: בר

תודה מירב על ההתייחסות, ניגשתי למיון יום אחרי הכאבים נעשו מס' בדיקות ששללו היריון כמו: ספירת דם ובדיקת שתן אח"כ עברתי מס' בדיקות גניקולוגיות ע"י רופא והוא אינו ראה דבר חריג והצהיר שהכל בסדר וטען ייתכן ומדובר במחזור קשה. היום הכאבים פחותו משמעותית אמנם עדיין קיימים כאבים שמתרכזים בצד השמאלי של הבטן ומקרינים לגב הכאבים מתחזקים בעת אכילה, וישיבה. אני מרגישה שכאשר אני יושבת "נדחסים" איברים בפנים הבטן. אשמח אם תוכלי לתת דעה לגבי כיוון שיכול להיות או מה לעשות אחרי שהייתי אצל רופאים שלא רואים דבר לא הגיניקולוג במיון ולא רופא המשפחה. תודה רבה על היחס

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)