לא יודעת אם זה המקום לשאול אבל אולי עדיפה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

31/05/2011 | 19:13 | מאת: אילנה

תשובה מרופאה ותיקה בנושא.. השאלה היא כזאת: בעבר היה לי סכיזופרניה (התקף בודד, אשפוז קצר, ונכות רשומה עד היום), אבל בפועל החלמתי לגמרי ( אני בלי תרופות, ויש לי אישור בריאות תקינה מרופא וכו') , ואני מאד מאד מאד רוצה להיות נהגת אמבולנס או פראמדיקית , זה החלום שלי מאז שהייתי מתנדבת נוער במדא וחובשת צבאית . כמובן שאני נוהגת שנים רבות בלי עבירות תנועה, ואין לי עבר פלילי, מתפקדת עובדת לומדת והכל אצלי בסדר גמור כבר כמה שנים, וגם סיימתי שני תארים באוניברסיטה בינתיים כך שבוודאי אין לי בעיה קוגניטיבית כלשהי. האם יש טעם לנסות לעבור את קורס נהגי האמבולנס של מדא או להתקבל לתוכנית הפראמדיקים שלהם בשביל להתנדב אחרי זה, או שזה הולך בין כה להסתיים במפח נפש מפני שמיד יקפוץ במחשב של משרד התחבורה או משרד הבריאות וכדומה השם שלי באיזו רשימה שחורה של פסולי רישיון רכב חירום ? אני ממש אשמח לשמוע את דעתך בכדי להיות עם ציפיות ריאליות. בתודה מראש אילנה.

02/06/2011 | 10:39 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

לצערי אין לי כל ידע בנושא- יש לפנות למד"א או לביה"ס לרפואה דחופה באוניברסיטת בן גוריון

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)