דם בצואה ופי הטבעת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/05/2011 | 09:28 | מאת: אלכס

שלום, בתקופה האחרונה יש לי בחילות בבקרים בעיקר והרגשה כללית לא נעימה, במהלך היום זה חולף. כמו כן הצואה עטופה בדם. היום לאחר יציאה כאשר ניגבתי היה רק דם. דבר מאוד הלחיץ אותי. מה זה יכול להיות? אשמח לתשובה? המון תודה מראש,

24/05/2011 | 21:01 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

לדימום מפי הטבעת יכולות להיות סיבות רבות- טחורים פנימיים הינה סיבה שכיחה מאד. פיסורה אנלית אשר בד"כ מלווה בכאבים, מחלות מעי דלקתיות, גידול במעי הגס ועוד. יש צורך להבדק ע"י כירורג או גסטרואנטרולוג בקופ"ח ולפי שיקול דעתו לבצע רקטוסקופיה ו/או קולונוסקופיה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)