נימול בזרת יד שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/12/2008 | 20:49 | מאת: מירב

בת 29, מזה שבוע ימים שיש לי תחושת נימול בזרת של כף היד השמאלית, הזרם מקרין גם לאצבע השכנה. אני עובדת מול מחשב כ 6 שעות ביום, האם זה יכול להיות קשור? לפני כשנה וחצי סבלתי מכאבי גב תחתון ועשיתי פיזיוטרפיה והכאבים פחתו, אך לא נעלמו לגמרי, האם יש קשר? האם יש צורך להבדק, או שהזרמים יעלמו לבד? ברקע FMF

02/12/2008 | 07:27 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

את הזרת ומחצית האצבע שעל ידה מעצבב אותו עצב (העצב האולנרי). יכול להיות שיש לחץ על העצב בשורש כף היד דרך שם הוא עובר. רצוי לשים כפפה אלסטית לקיבוע שורש כף היד ו/או לפנות לאורטופד

15/06/2014 | 11:40 | מאת: בן

שלום, מזה כשבוע אני סובל מאותן תופעות שתיארה מירב בפוסט המקורי. ביומיים האחרונים החלה לגדול בלוטת הלימפה בבית השחי (שמאל) של אותה היד בה מורגש הנימול. בנוסף בנגיעה באזור המרפק (טיפה מעל) מורגש זרם בדיוק לכיוון אצבעות אלו. יש גם הרגשה כללית ביד של אי נוחות וכאבים קלים כשאני מרים אותה. רופאת המשפחה חושדת בדלקת אך לא בטוחה ושלחה אותי לבדיקות דם. האם יש מה לדאוג? אודה לייעוץ. בברכה, בן

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)