זיהום ברגל וחשש לשושנה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/08/2008 | 16:13 | מאת: יאיר

שלום לכולם, לפני כשבועיים נפלתי בעת רכיבה על אופניים. נחבלתי ברגל במספר מקומות, עם דימום שטחי. בבדיקת דם נמצאה רמה נמוכה יחסית של דלקתיות (1.85 לערך). בעצת האורטופד אני נוטל אנטיביוטיקה (אוגמנטין 875 מ"ג) מזה כשבוע ואני ממחיל מנה שניה. בנוסף אני מנקה עם סבון או אלכוהול ומורח פרופולנטום. מצב הפציעות מתדרדר. בנוסף לאודם לחום המקומי ולבצקת, התחילה בימים האחרונים זליגה של נוזלים. עושה רושם שהמצב רק מחמיר. שאלותי הן, מה ניתן לעשות? מה הסיכונים שבהסתבכות? אודה לתשובתכם תודה

03/09/2008 | 12:14 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לפנות לרואפ המטפל בזהומים או רופא עור

05/10/2008 | 12:53 | מאת: משה

מזה כשבוע ימים יש לי שושנה ברגל ימין קרוב לקרסול ביומים הראשונים היה חום קבלתי טיפול באוגמנטין875 האודם עדין קיים וכאבי לחץ בזמן עמידהשאלתי במה אפשר להקל ומתי האודם יתחיל לחלוף ובכלל כמה זמן עד שהרגל חוזרת למצבה

05/10/2008 | 13:13 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הטיפול בשושנה מופקד בידי רופאי העור. לגבי הכאב אשפר לטפל בנוגדי כאב כמו אופטלגין וכד'

04/12/2008 | 00:17 | מאת: אלי

אישתי קבלה מכה מרוכב אופניים ללא דימום הרגל היתנפחה לה קיבלה אוגמנטין 875 ולא עזר לה חזרה לרופא והוא שלח אותה מיד למיון ושם אישפזו אותה והיא נותחה ברגל ומקבלת אוגמנטין דרך הוריד וגם זה לא ניראה טוב מקווה לטוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)