בצקת

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/05/2008 | 10:07 | מאת: אוסי

שלום האם יכול להיות מצב שבעקבות שתייה מרובה אתמול (6 ליטר בערך) אני אקום יום אחרי עם בצקת? יש לי בצקת ברגליים וקצת בפנים. האם זה הגיוני שזה מכמות המים הגדולה? יש לי גוף קטן אם זה חשוב, כך שאולי הכמות "גדולה עליו". אם כן מה ניתן לעשות? תודה מראש על התשובה

25/05/2008 | 12:48 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

חסרים לי מספר נתונים כמו גיל ומצב בריאותי. בגיל מבוגר ו/או מחלות מסוימות כמו אי ספיקה לבבית, חוסר חלבון בדם או אי ספיקת כליות עלול להווצר מצב כזה.

25/05/2008 | 18:30 | מאת: אוסי

אני בחורה בת 20. אתה יכול לפרט על אי ספיקת לב? תודה מראש!

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)