שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/04/2007 | 20:01 | מאת: יוליה

אני בטוחה שאני לא בפורום הנכון אבל אני לא יודעת בדיוק לאן לפנות. התגלה לאבא שלי צהבת C (עשה לו צלקות בכבד). רציתי לשאול האם המחלה היא סופנית או שאפשר לחיות איתה עוד שנים ארוכות? והאם היא מחייבת השתלת כבד? תודה רבה

06/04/2007 | 00:01 | מאת: חיפאית

תנסי לשאול גם בפורומים: מחלות זיהומיות גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול רפואת משפחה

07/04/2007 | 19:51 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

המחלה יכולה להתנהג בצורות שונות. לכן אין אפשרות לחזות את המהלךץ אין ספק כי הוא צריך להיות במעקב מרפאת כבד.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)