מה הטיפול באדם עם פגיעת ראש חמורה?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/12/2006 | 19:52 | מאת: נתי

שלום, היום במשמרת שהייתי במד"א היה בן אדם שנכנס בעמוד חשמל, האדם סבל מפגיעה בחזה ומפגיעת ראש חמורה. לא יודע באיזה דרגה, אני ראיתי שיצא לו csf מהאוזניים ושהוא לא שמע כלום... מה הטיפול במקרה כזה? ומה קורה כשהלחץ עולה על יתר מידה? (iicp משהו כזה לא?) ואיך אפשר לזהות את חומרת הפגיעה?

25/12/2006 | 11:30 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הטיפול שמירה על דרכי אוויר הנשמה במידת הצורך פינוי מהיר למרכז טראומה

30/12/2006 | 23:43 | מאת: בני

30/12/2006 | 23:45 | מאת: בני

כיצד פגיעת ראש קשה משפיעה על הצרכית התזונתיים? (מתאונת דרכים קשה או נפילה מגבה+ חוסר הכרה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)